Pe 24 și 25
februarie, specialistul în Macrobiotică - Kenneth Prange și soția sa, bucătar
cu experiență vastă în mâncărurile pregătite din produse organice și sănătoase
- Angela Agrati-Prange, vor susține o prezentare, însoțită de un masterclass pe
tema ”Sănătate autentică și nutriție. Mâncare pentru întinerire și
longevitate”.
În cadrul celor
două zile, participanții vor avea parte de cursuri oferite de specialiștii în
mod de viață sănătos și vegan, dar și de masterclassuri practice.
Prima zi se va
desfășura conform următorului program:
10:00 - 11:30 Curs
”Energetica mâncării” cu Kenneth Prange
11:30 - 12:00
Coffee Break
12:00 - 13:30 Curs
”Sănătatea acid-alcalină” cu Kenneth Prange
13:30 - 15:00
Prânzul vegetarian
15:00 - 17:00
Masterclass ”Bucătăria de fiecare zi pentru sănătate și longevitate” cu Angela
Agrati-Prange
În a doua zi
programul va fi următorul:
10:00 - 11:30 Curs
”Reținerea poftelor de mâncare” cu Kenneth Prange
11:30 - 12:00
Coffee Break
12:00 - 13:30 Curs
”Echilibrează-ți greutatea natural” cu Kenneth Prange
13:30 - 15:00
Prânzul vegetarian
15:00 - 17:00
Masterclass ”Bucătăria de fiecare zi pentru sănătate și longevitate” cu Angela
Agrati-Prange
Prețul unei zile
de Curs + Masterclass este de 48 Euro.
Specialiștii vor
oferi și consultații private pentru doritori: 90 minute la prețul de 90 Euro. O
lecție privată de culinărie va costa 200 Euro.
Este necesară o
înscriere prealabilă pentru aceste consultații. Ele sunt valabile doar în
intervalul aflării oaspeților la hotel - 24-25 februarie seara.
Atenție, numărul
de bilete la eveniment este limitat! Pentru informații și rezervări apelați la
068 940 001 și 062 122 220.
Nu rata cel mai
important eveniment de detox, mâncare organică și rețete vegane, care va avea
loc la BERD`S
Design Hotel!
Mai multe detalii
despre eveniment – AICI.
Kenneth Prange,
profesor și consultant în domeniul sănătății, are o experiență de peste 40 de
ani, având cunoștințe aprofundate în principiile macrobioticii, a mâncării și
efectul acesteia asupra organismului. Kenneth și-a făcut studiile timp de 7 ani
la Institutul Macrobiotic de la Berlin, devenind naturopat, urmând apoi
studiile în medicina tradițională chineză. De 25 de ani oferă consultanță
nutrițională în toată Europa, fiind unul din puținii specialiști de pe
continentul european.
Angela
Agrati-Prange este un bucătar macrobiotic de excepție, spcializându-se în
bucătăria curativă. Peste 30 de ani de experiență în bucătăria macrobiotică și
vegetariană au dus-o prin restaurantele din toată lumea, oferind consultanță și
fiind bucătar personal pentru multe celebrități. Anul Angela a lansat o carte
cu rețete vegetariene, din produse organice, în limba rusă. Cartea va fi
disponibilă spre vânzare în cadrul evenimentului.
Anna Casian-Musteață





