Sâmbătă, 9 aprilie, în incinta Restaurantului ”Secret
Garden” va avea loc un atelier de
coacere a pâinii cu maia, informează CultARTlife.
Participanții la atelier vor afla despre:
- maia, cum o
păstrăm și cum o folosim
- diverse tipuri de faină
- cum modelăm aluatul
- idei și sfaturi pentru a obține o pâine gustoasă,
sănătoasă și arătoasă
- cum se prepară
foccacia de post cu ierburi ce se găsesc ăn această perioadă
- cum se coace
pâine în cuptorul cu lemne.
Cei care doresc să participe la atelier trebuie să
aducă cu ei câte un lighean (bol) adânc pentru frământarea aluatului, o sacoşă
în care să ducă acasă farfuria cu aluat, un borcan mic pentru maia, un șorț, un
prosop de in sau bumbac și suportul pentru notițe.
De asemenea, pot veni și cu cei mici, care vor avea
parte de diverse activități și vor vedea calea pâinii și cum ajunge ea pe masa
consumatorilor
.
Evenimentul va începe la ora 11:00.
Sunt așteptați toți doritorii! Costul atelierului este
de 250 lei.
Mai multe detalii despre eveniment aflați aici.
Anna Casian-Musteață






0 comentarii:
Trimiteți un comentariu